Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік, з якими зовсім недавно знаменитість ділилася всілякими фотографіями і Відео зі своєї поїздки до Туреччини.

Леся Нікітюк / скріншот з відео
Леся Нікітюк / скріншот з відео

Наприклад, Нікітюк викладала знімки зі стейк-хауса всіма відомого ресторатора Нусрета Гекче, який прославився особистою технікою приготування. А зараз Леся повернулася до православних традицій і попросила у всіх вибачення, так як 14 березня 2021 року - Прощена неділя.

"Вибачте мене, якщо що) і я вас теж прощаю🕊P. S. Особливо вибачте ті, з ким не сфоткалася😢😙", - написала вона в підписі до публікації.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Бог простить і я прощаю🙏", "Бог простить💝 💝 💝", "Вауууууу🔥", "Уххх ви Лесю відпочиваєте 😍🔥 Нам би так, та хоч разок 😢", "Ти перейшла мої межі🔥😍", "Так, з нами, в Буковелі 😢", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Леся Нікітюк показує груди і всім радить: "Раз на півроку..."

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк "захотіла" всім відомого турка, але він не прийшов: "Де ти?"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк зробила в Туреччині те, про що повинна пам'ятати кожна жінка. Зірка одягнена в чорні Латексні штани і куртку тілесного кольору з нбольшімі чорними малюнками, а в руках вона тримає чорну сумочку.