Сперечатися складно, адже всі люди на планеті Земля різні, навіть у близнюків є унікальні риси та особливості. Однак є і такі люди, в існування яких складно повірити. Наприклад, дворічна Майя, вона народилася з сивим пасмом волосся.

Завдяки своїй кмітливій мамі дівчинка повністю щаслива. Про дивовижну історію родини з сивочолою особливістю пише портал Sekreta.net.

Майя, фото: Instagram
Майя, фото: Instagram

Таліта Вієйра - мама крихітки Майї, і вона теж має особливість у вигляді сивого пасма волосся. Більш того, бабуся дівчинки також може похизуватися білим локоном, даним природою з самого народження.

Така риса зовнішності - результат генетичного порушення, званого пібальдізмом. При цій аномалії пігмент меланін, що відповідає за фарбування шкірних і волосяних покривів, виробляється не так, як у звичайних людей. В результаті на тілі з'являються немов знебарвлені ділянки волосся і шкіри.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Майя, фото: Instagram
Майя, фото: Instagram

Сама Таліта в дитинстві настраждалася від насмішок однолітків. Вона намагалася маскувати своє біле пасмо і фарбувала його, але сиве волосся піддається далеко не всім барвникам, так що багато спроб приховати особливість були марними.

Майя, фото: Instagram
Майя, фото: Instagram

Вієйра дуже переймалася через те, що і її діти можуть успадкувати пібальдизм, адже він передається по жіночій лінії. Саме так і сталося: жінка народила дівчинку, у якої також було виявлено сиве пасмо.

Майя народилася абсолютно здоровою з вагою понад 4-ри кілограми і зростом 54 сантиметри. А її зачіска була просто приголомшливою: копиця густого темного волосся з контрастним білим пасмом. На Майю приходили подивитися всі співробітники клініки, всі дивувалися і захоплювалися.

Майя, фото: Instagram
Майя, фото: Instagram

Але Майя успадкувала від мами лише сиве пасмо, в іншому вона більше схожа на тата, так як має темне волосся і смагляву шкіру. Батько крихітки, до речі, був невимовно радий новині про вагітність своєї коханої. Після народження дівчинки він закохався в неї з першого погляду і душі не чає в своїй красуні-доньці.

Таліта з донькою часто діляться знімками в соцмережах, і вони набирають багато переглядів і коментарів. Майя популярна з самого дитинства і, можливо, в майбутньому вона зможе стати відомим блогером. А поки мала радіє життю і підкорює всіх своєю неповторною зовнішністю.

Раніше повідомляли, київська блогерка ізгадила чужу квартиру сирими яйцями і борошном.

Як повідомляв Знай.uа, школярка з Києва зробила приємно Путіну.

Знай.uа писав, відома ведуча "Орла і Решки" Івлєєва відкрила простий секрет схуднення: "Не хавати".