Огидно, страшно, небезпечно - так можна описати роботи, на які вирішуються провідні хардкор-реаліті "У кого більше?", яке показує Новий канал.

Вони готові виконувати будь-які завдання, щоб заробити більше грошей в екзотичних країнах. Так, під час зйомок в Камбоджі Анастасія Кошман замість того, щоб збирати дорогий чорний перець, збирала в темній печері послід кажанів.

"Оскільки я не ідеально знаю англійську мову, і люди, які живуть в Камбоджі, теж не дуже його знають, вийшло непорозуміння, – розповідає ведуча. - Мені вдалося домовитися про роботу в суперексклюзивному місці-на плантації кампотського перцю. Кампотський перець-це особливий дорогий вид чорного перцю. Щоб ви розуміли, кілограм коштує близько 100 доларів. Я йшла на роботу з абсолютною впевненістю, що зароблю багато. Але все пішло не за планом. Кампотський перець вирощують тільки в провінції Кампот, а я повинна була збирати звичайний чорний перець. Переплутала назви, і ось вам результат".

"У кого більше", фото: Новий канал
"У кого більше", фото: Новий канал

Мало того, що плани Насті на грандіозний заробіток зруйнувалися, так ще й робота виявилася не з легких.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Росте перець на високих кущах, а краще сказати, деревах, - каже ведуча. - Залазити туди потрібно по дуже хитких сходах, яка в будь-який момент може розвалитися. А я ще й панічно боюся висоти. Пересиливши себе, все-таки залізла на саму верхівку, нарвала трохи перцю в паніці, а потім у мене закрутилася голова. Поки не знепритомніла, злізла і зрозуміла, що ця работка – не для мене".

Щоб не піти без заробітку, Настя Кошман попросила інше завдання. Вона не знала, що воно буде ще "приємніше".

"У кого більше", фото: Новий канал
"У кого більше", фото: Новий канал

"Роботодавиця відправила мене в печеру збирати послід кажанів, - згадує ведуча. - Виявляється, що він служить добривом для перцю. Що вам сказати? Того дня я подолала всі свої можливі страхи. Тому що залазити в вузеньку темну печеру, де живе безліч кажанів, – це ще те випробування. Я не знаю, як це пережила. Те, що руками збирала в мішок фекалії кажанів, відійшло на другий план порівняно з умовами роботи".

Раніше ми повідомляли, Гудков для" Орла і решки " відправився спокутувати гріхи і спалив ногу, поки Дорн об'їдався делікатесами.

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Орла і Решки" знайшов відлюдників, що живуть в пустелі.

Також "Знай.uа" писав, що ведучий "Орла і Решки" Гудков заглядав під спідниці пенсіонеркам.