Чудесами світла можуть бути не тільки піраміди і середньовічні замки, а й... болото. Принаймні, якщо мова йде про Пантаналі - найбільшому болоті на Землі.

Саме туди вирушили ведучі тревел-шоу "Орел&Решка. Чудеса світу", яке показує Новий канал. У водоймі можна знайти величезну кількість екзотичних тварин, але не менш цікавими виявилися і його околиці.

Безодня Аньюмас-красива печера, яка знаходиться на глибині 72 м (а це, на хвилиночку, Висота 26-поверхівки!). Єдиний вхід туди-спуск по мотузці.

"Зі мною трапилася істерика ще до спуску в печеру — руки тремтіли, хотілося плакати. Там так глибоко! Це було кошмарно, - розповіла ведуча " Орла&Решки. Чудеса світу " на Новому каналі Василиса Хвостова. - Але в перші хвилини стало ясно, що нічого страшного в спуску немає. Неначе спокійно спускаєшся вниз на ліфті. Я боялася, що наздожене клаустрофобія, але насправді, там величезний простір — не страшно.

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Цій печері 15 мільйонів років, але її виявили лише півстоліття тому — тоді горіли ліси, і грунт в цьому місці просіла і обрушилася. Спустившись під землю, вчені, які вели дослідження, побачили не тільки печеру, а й величезне озеро — його утворили підземні води. По ньому можна покататися на човні разом з гідом.

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

"Коли я дивилася на сталактити і сталагміти, не могла повірити, що всю цю красу створила природа — створювалося враження, що до цього приклалася рука художника. Тут настільки фантастичні стіни, що вони схожі і на оргАн, і на великі шишки, і на силуети людей, — поділилася враженнями Василиса. - Ще красивіше печера стає опівдні, коли світло зовні потрапляє в неї під прямим кутом".

Раніше ми повідомляли, Гудков для" Орла і решки " відправився спокутувати гріхи і спалив ногу, поки Дорн об'їдався делікатесами.

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Орла і Решки" знайшов відлюдників, що живуть в пустелі.

Також "Знай.uа" писав, що ведучий "Орла і Решки" Гудков заглядав під спідниці пенсіонеркам.