У місті Кривий Ріг пенсіонери вишикувалися в чергу перед сміттєвими баками, в які напередодні викинули прострочені продукти.

Детальніше про це написали у Facebook-спільноті "Кривий Ріг online".

Повідомляється, що інцидент стався біля одного з супермаркетів в місті Кривий Ріг, Дніпропетровської області. Перехожі побачили шокуючу картину: натовп пристойно одягнених людей стовпився біля сміттєвих баків. Люди штовхалися і буквально потрошили контейнери. Серед них переважно були пенсіонери.

Як з'ясувалося пізніше, напередодні в ці сміттєві баки викинули прострочені продукти: супермаркет замість того, щоб утилізувати зіпсоване правильно, просто позбувся його, викинувши в найближчий смітник.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У коментарях місцеві жителі були ошелешені побаченим і заявили, що пенсіонерів просто змусили так чинити через маленьку пенсію. Деякі відзначили, що не від бідності люди почали копатися в смітті, а просто побачили "халяву".

"От тільки не треба про те що то не от гарного життя, і що так виживають. То жадоба до халяви і відсутність самоповаги", "А якщо людям нема за що купити продукти, що залишається робити? Всю пенсію віддали за тарифи ЖКГ, а жити за що? Соромно має бути нашому зеленому уряду! Довели людей до злиднів! Це фото треба відправити у ВР нехай подивляться? Як люди виживають!", "Фу позорище", - пишуть користувачі Мережі.

Нагадаємо, що у Харкові в супермаркеті" Клас " покупець придбав лаваш з цвіллю.

Як повідомляв портал Знай.uа, у супермаркеті Varus знайшли гнилий товар, що продається по акції.

Також Знай.uа писав, що українець купив собі пляшку пива в магазині, а вже вдома помітив, що в закритій тарі плаває дивний осад.