Оля Полякова завітала на інтерв’ю, в якому розповіла всю правду про стосунки між детективами на проєкті “Маска”, де окрім неї розгадують загадкові образи Олег Винник, DZIDZIO та Андрій Данилко.

Фрагментом програми поділилася сама Полякова на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Оля Полякова, українська співачка і телеведуча, завітала на інтерв’ю у утюб-шоу “Сава плюс”. На ньому вона разом із ведчим проаналізувала усіпх шоу, доречність добору зірок на роль детективів.

За словами співачки, вона зрозуміла, що це буде грандіозне, дороге і стильне шоу як тільки ввійшла до студії. Зірка мала передчуття, що шоу буде чудовим, тому що, цитуючи Олю, вона була і бачила велику кількість шоу, це - найкраще.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Ведучий захотів дізнатися думки Олі щодо її колег-детективів. Полякова відповіла, що це шоу зібрало всіх зірок української сцени, кожен на своєму місці. Вона пояснила це буквально: “Данилко в нас детектив з аналітичним умом, Полякова створює феєрверк і фонтан, Винник приваблює велику жіночу аудиторію - сидить він красивий!, прекрасна Настя, з якою ми то цілуємося, то сперичаємося, то ревнощі одне одному робимо, і сидить Дзідзьо як херувим. Всі красиві, всі веселі, всі позитивні. Шоу вдалося і завдяки цим детективам у тому числі”.

Нагадаємо, що улюбленець Данилко Melovin опинився в центрі уваги на шоу "Маска": "Сором-ганьба".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських продемонструвала фанатам незвичайний образ на шоу"Маска".

Також Знай.uа писав, що Олег Винник показав новий образ і анонсував 8 випуск гіпершоу "Маска".