Скандальний російський актор і стриптизер Сергій Глушко, який відомий під псевдонімом Тарзан, вразив шанувальників новими оголеними знімками.

Відповідні фото з'явилися на його сторінці в Instagram.

Сергій Глушко вже давно відомий світу не тільки завдяки акторській діяльності і танцях біля жердини, а й скандальною поведінкою. У соціальних мережах він постійно публікує провокаційні знімки, а нещодавно відкрито заявив про те, що зрадив своїй дружині Наташі Корольовій.

На цей раз Тарзан вирішив знову похвалитися відмінною фігурою і постати перед камерою без одягу. Незважаючи на оголене тіло, актор намагався привернути увагу до своєї картини, над якою він старанно працює.

На першому кадрі Сергій показав накачані груди, яка допомагає йому в роботі: він засовує між грудей кисть і вона там прекрасно тримається: "От не дарма грудак качав))) ,- дуже зручно тримати кисті😃 😃 😃".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Пост Тарзана в Instagram / скріншот
Пост Тарзана в Instagram / скріншот

Вже на другому кадрі Глушко здався повністю оголеним, лише злегка прикривши найінтимніші частини свого тіла. На тлі красувалася вже завершена картина, проте на неї складно було звернути увагу шанувальникам.

"Ось сиджу і думаю... чому люди вважають малювання мистецтвом, а побудова красивого тіла - ні..? Адже друге набагато складніше...😉 спочатку була краса тіла, а потім вже народилося бажання його намалювати...",- написав стриптизер.

Пост Тарзана в Instagram / скріншот
Пост Тарзана в Instagram / скріншот

У коментарях фанати розділилися в думках: деякі оцінили талант Тарзана в малюванні, а інші почали засуджувати його за непристойний вигляд.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що 18-річний син Тарзана і Наташі Корольової зробив пропозицію молоденькій стриптизерці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова поїхала геть від зрадника Тарзана з іншим чоловіком:"Один з кращих".

Також Знай.uа писав, що невірного чоловіка Наташі Корольової Тарзана помітили в окупованому Криму.