У Харкові учениця школи отримала відкритий перелом пальця через старі двері, проте викладацький склад навіть не викликав швидку.

Детальніше про це написала мама постраждалої у Facebook-спільноті "Батьки SOS".

Повідомляється, що інцидент стався в Харківській школі №54 у вівторок, 9 березня. За словами Марини Цуранової, її дитина придавила вхідними дверима на тугий пружині середній палець правої руки, в наслідок чого запрацював відкритий перелом фаланги.

Про те, чи надали в школі першу допомогу дівчинці, мати не повідомила, проте зазначила, що керівництво освітнього установлення відмовилося викликати швидку і чекало, поки мати сама приїде за своїм чадом. Більш того, директор і його заступник зажадали, щоб жінка мовчала про подію і відмовилися будь-яким чином допомагати з лікуванням. В події викладачі звинуватили ученицю.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На опублікованих знімках можна побачити висновок з травматологічного відділення і рентгенівські знімки, що підтверджують діагноз. Дівчинці провели негайну операцію.

У коментарях люди здивувалися вчинком співробітників школи і порадили Цуранової не замовчувати інцидент. Коментатори також зазначили, що при доставці дитини в лікарню необхідно було вказати, де саме була отримана травма.

Нагадаємо, що під Львовом у розпал пандемії закривають лікарню, куди їхали з 22 сіл - "Рабсилі це не потрібно".

Як повідомляв портал Знай.uа, жінка розкидала фотографії хлопчика на кладовищі заради "помсти":"всіх нас" зведе в могилу".

Також Знай.uа писав, що у Маріуполі п'яна мати другокласника побила співробітників школи і намагалася виламати двері до навчального закладу.