Дружина українського актора Дмитра Ступки Поліна Логунова не уникає безсоромних знімків і відвертих розмов. Цього разу жінка оголила плаский животик від самого верху до самого низу і поговорила про шкоду голодування.

Відповідна публікація була розміщена на сторінці Логунової у соціальній мережі “Інстаграм”.

Но фото дружина-красуня Ступки-наймолодшого стоїть повністю оголеною, а її стрункий торс відбивається у маленькому настільному дзеркалі.

У пості про голодування Логунова написала таке:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

“До голодування, інтервального або лікувального треба ставитися вкрай обережно.

Як відносять у нас все: ща yажрі, а потім нічого їсти не буду і все ось це що я з'їла згорить - розплавиться - зникне - зате я наїмся улюблених бургерів / паст / десертів, і мені за це нічого не буде.

У цей момент ваше тіло крутить біля скроні, до слова, я теж))) все, хто закликають вас до такого харчування просто скоюють злочин, а хто бере участь в цьому, є співучасниками.

До голодування потрібно підходить в стані спокою, точно знаючи, чи потрібно взагалі для вашого тіла (проблеми) цей процес, входити в цей стан під наглядом лікарів, пити правильно воду, відстежувати свої статки в процесі голодування і дуже делікатно виходити, медитувати, бути в спокої і розслаблятися. Але ви ж нажиіратися, потім несе стрімголов по роботі, садки, школи, пробки, стрічка соціальних мереж, псіхи, пшики, вжик, кальян, вінішко - але не їм ... це вас зробить болючіше, на стільки, що наслідки можуть бути непоправні.

А щоб схуднути - ГОЛОДУВАТИ НЕ ТРЕБА, навпаки треба їсти так, щоб тіло відповіло вам любов'ю.

<...>

Передаю привіт жирним дієтологів і фітнес Няшка, то жірнеющім, то худне, ваш час скоро закінчиться, а наслідки залишаться. Закругляйтеся, щоб менше дров наламати".