Відомий український телеведучий і актор Володимир Остапчук показав, як його гримували в жінку для шоу "Маска" і пустив колючий жарт на свою адресу.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Крім того, що Володимир Остапчук є відмінним телеведучим, голосом багатьох телеканалів і актором, він обожнює радувати своїми жартами шанувальників в соціальних мережах. Найчастіше, всі його колкости стосуються лише його самого, а навіть якщо він сміється над кимось, то робить це лаконічно.

Цього разу Володимир Остапчук показав фанатам смішне перетворення: його загримували на повну жінку для нового випуску гіпершоу" Маска", де він є ведучим. В анонсі 9 випуску можна побачити повний образ телеведучого: зелене "бабусине" плаття, дівчачі локони і пухке личко.

На опублікованому відео актор ще не повністю змінився, а знаходиться лише на стадії гриму. Йому вже встигли наліпити величезні щоки, від яких у Остапчука почали злипатися очі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ранок після тижня Масляної виглядає так", - написав під відео Володимир.

Під публікацією фанати від душі посміялися над новим образом улюбленого телеведучого, дізнавшись в ньому "нову ведучу" шоу "Маска": "Ви що забули проковтнути млинці? За щокою тримайте? Вже можна ковтати 😂", "Це ви нова ведуча "Маска"?", "Тільки не це😂".

Нагадаємо, що Остапчук зухвало підколов Фреймут розставленими ногами:"головне не переплутати".

Як повідомляв портал Знай.иа, ведучий шоу" Маска " Остапчук скотився до готельної прислуги: "Образ клоуна підходить...".

Також Знай.иа писав, що Володимир Остапчук зізнався, заради чого залишив вагітну Христину.