Українці обурюються через роман блогерки 8 років з хлопцем на 5 років її старшим.

Мова йде про Милу Маханець, маленьку дівчинку-блогерку, чию сторінку веде за неї мама. Саме мама організовує фотосесія, робить світлини, пише тексти і співпрацює з замовниками. Нещодавно стало відомо, що дівчинка почала зустрічатися з блогером Пашею Паєм, якому 13 років.

Закохані публікують світлини з прогулянок, фото поцілунків і обіймів. Дівчинка, а вірніше мама від її імені, охоче розповідає про те, що вона в стосунках, дає відповіді на запитання щодо цього. Наприклад, так було повідомлено підписникам, що діти сплять разом.

Instagram @milamaxanets
Instagram @milamaxanets

А нещодавно пара скувала себе ланцюгом на 24 години в рамках челенджу для соцмереж.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як зазначають журналісти РБК-Україна, користувачі мережі обурені саме поведінкою мами, яка дозволяє маленькій донці розігрувати доросле почуття на публіку задля збагачення. Ба більше, популярною серед критиків є думка, що вона не так дозволяє, як ініціює і змушує доньку розігрувати закохану “маленьку жінку”.

Нагадаємо, Хто такий насправді новий наречений Гросу Полянський: дружина, діти та "поганий хлопець" в кіно

Як повідомляв "Знай.ua", в Харкові мавпа влаштувала рознос в магазині одягу - "Пора причепуритися!". Здавалося б, після візиту слона в дитячий сад, верблюдів-поїдачів чужої капусти і сови в кіоску, городян вже нічим не здивуєш.

Знай.ua писав, у Києві "голий" хлопчина прикрився шарфом і увірвався в ТРЦ, охорона не оцінила - "Ти потрапив на бабки!"