Українці продовжують дізнаватися імена зірок, схованих під фантастичні маски на проєкті “Маски”. Цього тижня розсекретили Мольфара, ним виявився Павло Костіцин - ведучий шоу “Битва екстрасенсів”. Згадуємо головні підказки, які мали допомогти розгадати героя.

Відповідний перелік фактів наводиться у публікації на офіційному інстаграм-акаунті шоу.

◾ Павло Костіцин народився 5 січня 1975 р. В цей день також народився Хуан Карлос.

◾ Хоббі Павла – плавання

◾ Голомозий – це одна з головних впізнаваних рис іміджу Павла Костіцина

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Мольфар - один із тих персонажів цього шоу, який викликав величезну кількість запитань у суддів, які все ніяк не могли здогадатися, хто ж ховається за маскою. Детективів збивало, що Мольфар має чудовий голос і відчувається, що він співає з насолодою, при цьому його поведінка під час виступів сигналізувала про те, що він не професійний співак, адже не знав, де подіти руки або як заповнити собою весь простір.

Мольфар - полюбився шанувальник і глядачам цього проєкту. Герой мав надзвичайний костюм з великою кількістю візерунків й елементів оздоблення, чудову маску, а також постійно виконував пісні, улюблені мільйонами.

Окрім Мольфара на минулому ефірі шоу було викрито сексуального Вовка, ним виявився співак Макс Барських. Виконавця впізнали завдяки характерним рухам і атмосфері, яку створює співак. Нові викриття чекайте вже наступної суботи на телеканалі “Україна”.

Нагадаємо, Ігор Ласточкін втер носа "корейцю" Ткачу: влаштував "дикі танці" не гірше, ніж Руслана. Ігор Ласточкін переодягнувся у запальну Руслану

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Кравець одягнула рукавички у сіточку і показала жіночу силу: "Важливо не боятися". Олена Кравець розповіла про жіночу силу та знялася у неймовірно витонченому образі.

Також "Знай.ua" писав, Jerry Heil притиснулася до Циклопа з "Маски" і розпалила інтригу ще більше: "Зізналася, без сумніву...". Jerry Heil заінтригувала маскою Циклопа