Робота над вихованням пацанок триває! Цього тижня дівчата змушені вирити собі могили, щоб попрощатися з минулим.

Пацанки - звичайні українські дівчата, у яких доля склалася вкрай трагічно - завдяки урокам, тренуванню і підтримці вихователів мусять знайти себе і стати дорослими жінками “леді”. Саме таку мету переслідує знімальна група Нового каналу. Разом із тим, проблеми дівчат не про брак виховання, а про брак любові й підтримки, про насилля і ранню самотність. Усі ці проблеми ховаються у залежності від алкоголю, сигарет і наркотиків. Тому банальних уроків тут не вистачить.

"Від пацанки до панянки", фото Новий канал
"Від пацанки до панянки", фото Новий канал

Тому викладачі шукають різноманітних способів, щоб унаочнити дівчатам, куди може призвести їх таке життя. Показовим конкурсом стане завдання викопати собі могилу, написати власне ім’я на табличці. Таким чином, дівчатам показали, що кожного дня вони хоронять себе.

"Від пацанки до панянки", фото Новий канал
"Від пацанки до панянки", фото Новий канал

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

“Щодня вони самостійно себе ховають, – говорить Тетяна Мокріді, директорка школи Леді. – Пишучи літеру за літерою ім’я на своїй поховальній табличці. Цього сезону в Школі леді – експрес-курс, тож кожен тиждень буде присвячений якійсь Zалежності. Говоритимемо не лише про алкоголь, наркотики, а й про психологічні Zалежності”.

Раніше ми повідомляли, учасниці "Від пацанки до панянки" ледь пройшли процедуру знайомства.

Як повідомляв "Знай.uа", "Пацанки" влаштували самосуд і злили учасницю в перший же день.

Також "Знай.uа" писав, що "Від пацанки до панянки" покинула перша учасниця, хто не зміг відмовитися від минулого життя.