Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко у понеділок, 15 березня, виступила на Погоджувальній раді депутатських фракцій і груп у Верховній Раді. Виступ транслювали на її сторінці в Facebook.

Нещодавно депутат змінила свій імідж на більш м'який. Замість прямих тепер вона робить різні зачіски на хвилястих волоссі. На дане засідання вона обрала сукню-піджак в стилі кежуал в коричнево-чорних відтінках.

Юлія Тимошенко, фото: кадр з відео
Юлія Тимошенко, фото: кадр з відео

В українців з'явилася можливість висловитися в коментарях. І багато хто висловив питання про те, коли будуть дії для позитивних поліпшень в країні. А ось про саму Юлію Тимошенко говорили в контексті її зовнішнього вигляду, називаючи її красунею.

"Юлія Володимирівна, а депутату за Вашою спиною глибоко начхати на ваші вимоги як мабуть і іншим. Не рвіть серце, буде не по Вашому і не по нашому", " кожній б бабі.так виглядай.у таких роках"," Юля кошмарлютуй, кхюохана)"," Золота правда"," Вірно сказано"," Дякую за повагу до людей", " у перші з Юлею згоду. Розумничка поважаю", " Юлечка ти молодець! Ти наш Призидент! Я тебе Люблю", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Тимошенко на 207-річчя Тараса Шевченка розкрила приховані символи "Кобзаря".

Як повідомляв "Знай.uа", Тимошенко на 8 березня з величезним букетом звернулася до чоловіків.

Також "Знай.uа" писав, що Тимошенко знову запалила в залі парламенту.