Американець хотів обдурити страховку, щоб отримати грошові кошти на покупку нерухомості, і вирішив втопити всю свою сім'ю, включаючи двох синів, які страждають аутизмом, і дружину.

Чоловік кинув автомобіль з ними у воду, а сам вибрався через вікно. Згодом хлопчики загинули відразу, а ось жінці вдалося врятуватися завдяки рибалці, що проходив по пірсу. До недавнього часу він був заарештований, а зараз суд у Сполучених Штатах Америки засудив жителя Каліфорнії до 212 років тюремного ув'язнення. Про це повідомляє NBC.

Втопив свою сім'ю заради страховки, скріншот: Youtube
Втопив свою сім'ю заради страховки, скріншот: Youtube

Виходець з Єгипту Алі Ельмезайен засуджений за вбивство двох дітей і спробу вбивства дружини з метою отримання страховки. 45-річний житель США уклав кілька договорів страхування життя з різними фірмами на загальну суму понад 3 мільйони доларів. Після цього він дзвонив в страхові компанії для уточнення, чи діють поліси і чи входить нещасний випадок в число страхових.

13-річний Ельхассан і 8-річний Абделькрім були пристебнуті ременями безпеки. Своє ж вікно він залишив заздалегідь відкритим. Згодом Ельмезаєну вдалося отримати близько 260 тисяч доларів, які він успішно витратив на покупку єгипетської нерухомості, але його затримали.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Втопив свою сім'ю заради страховки, скріншот: Youtube
Втопив свою сім'ю заради страховки, скріншот: Youtube

Нагадаємо, пірати напали танкер з українцями на борту, 15 членів екіпажу тримають у заручниках

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві спалахнув будинок престарілих з десятками безпорадних людей: "Золотий час" перед очима

Знай.ua писав, герой з Тернопільщини захопив безстрашним вчинком: виніс жінку з вогню, ризикуючи життям