Тренери популярного вокального шоу "Голос країни" вже набрали необхідну кількість учасників у свої команди на етапі сліпих прослуховувань.

У неділю, 14 березня, відбувся 8 випуск 11 сезону "Голос країни", в якому талановиті вокалісти змагалися в боях за місця в командах Олега Винника, Дмитра Монатіка, Надії Дорофєєвої і Тіни Кароль.

На офіційній сторінці телеканалу 1+1 в соцмережі Instagram опублікували невеликий уривок з поєдинку Маші Рак і Любові Дробиної.

Підопічні Монатіка виконали пісню Бонні Тайлера під назвою "I Need a Hero". Після виступу тренер вибрав Дробину, а Рак перейшла до команди Дорофєєвої.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Голос країни" продовжує дивувати вражаючими виступами та сильними вокалістами 🔥 На сцену боїв вокального шоу вийшли Марія Рак проти Любові Дробиної. Учасниці виконали хіт Бонні Тайлер під назвою "I Need a Hero"🎙

У нокаути Монатік пішов разом із Любов‘ю Дробиною. Дорофєєва скористалась правом "крадіжки" та забрала до себе в команду Марію Рак. Як тобі вокальні бої цього дуету? Ділись враженнями від їхнього виступу в коментарях⬇️" - йдеться в публікації.

Раніше ми писали про те, що тренери "Голосу країни" вже набрали команди: найкращі виступи останніх прослуховувань.

Нагадаємо, два підкорювачі жіночих сердець зійшлися в бою на "Голосі": Тіна Кароль у захваті.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Голос країни" перетворився на "бійцівський клуб", Горбунов розкрив деталі: "Серйозний виклик".

Також портал Знай.uа писав, що красуня з Франківська підкорила Олега Винника на "Голосі країни" і розлютила всіх вовчиць.