Тренери популярного вокального шоу "Голос країни" вже набрали необхідну кількість учасників у свої команди на етапі сліпих прослуховувань.

У неділю, 14 березня, відбувся 8 випуск 11 сезону "Голос країни", в якому талановиті вокалісти воювали в боях за місця в командах Олега Винника, Дмитра Монатіка, Надії Дорофєєвої і Тіни Кароль.

На офіційній сторінці вокального шоу в соцмережі Instagram опублікували кумедний ролик, на якому відображено вираз обличчя Дорофєєвої в той момент, коли її підопічний пішов до іншого тренера після поєдинку. Варто зазначити, що, судячи з відео, 30-річна співачка дуже засмутилася і не схвалила вибір учасника.

"Той момент, коли учасник пішов до іншого тренера 😅Залишай свою реакцію у коментарях ⬇️" - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Без слів! 👏😂😅🤣👍", "Боже, бідолашна Дорофєєва... 🔥😂", "Прикро 😒😢", - написали коментатори.

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що тренери "Голосу країни" вже набрали команди: найкращі виступи останніх прослуховувань.

Нагадаємо, два підкорювачі жіночих сердець зійшлися в бою на "Голосі": Тіна Кароль у захваті.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Голос країни" перетворився на "бійцівський клуб", Горбунов розкрив деталі: "Серйозний виклик".

Також портал Знай.uа писав, що красуня з Франківська підкорила Олега Винника на "Голосі країни" і розлютила всіх вовчиць.