У понеділок, 15 березня, в результаті падіння легкомоторного літака на автомобіль загинули дві людини, а ще двоє – поранені. Про це повідомляє місцевий телеканал NBC 6.

Авіакатастрофа сталася в місті Пемброк-Пайнс, штат Флорида, близько 15:00 за місцевим часом. Повідомляється, що одномоторний літак Beechcraft Bonanza розбився незабаром після зльоту з аеропорту Норт Перрі.

Літальний апарат під час польоту зачепив машину, яка їхала по тихому спальному району. На місці катастрофи спалахнула сильна пожежа, всюди лежали уламки. Також відомо, що пошкоджена лінія електропередач.

Екіпаж літака загинув на місці, а пасажирів автомобіля, зокрема водія і дитини, госпіталізували в Memorial Hospital Pembroke. Стан постраждалих залишається невідомим.

"Ми почули жахливий шум і вийшли, все палало. Була мати зі своєю дитиною, і ми не знаємо, що з ними сталося. Приїхали рятувальники і забрали їх", - розповіла журналістам місцева мешканка Аннабель Фернандес.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Експерти Федерального авіаційного управління США і Національної ради з безпеки на транспорті з'ясовують обставини і причини аварії.

Нагадаємо, у Казахстані зазнав аварії літак українського виробництва Ан-26, який, попередньо, належав прикордонній службі Комітету національної безпеки Казахстану.

Як повідомляв портал Знай.uа, приватний вертоліт впав біля траси, є загиблі: рятувальники пробираються крізь туман.

Також портал Знай.uа писав, що величезна фура вилетіла просто в річку з моста, мостові конструкції огорожі не вистояли під вантажем авто. Рятувальникам довелося діставати уламки з-під льоду.