Українська дитяча письменниця, політичний активіст і захисниця всього українського Лариса Ніцой знову почала розмову про те, як відрізняються діти і батьки в різних регіонах країни.

Підтверджуючи свій скандальний статус Ніцой спровокувала розмову про віру в Бога і про те, як діти вітають вчителів у школах, використовуючи ім'я Ісуса Христа.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лариси Ніцой в мережі Facebook.

Лариса Ніцой, кадр з відео
Лариса Ніцой, кадр з відео

"Львів стрімко зросійщується. У Києві в групі "Батьки SOS" нещодавній скандал: директор однієї київської школи ввела традицію - вранці перед уроками всі учні виконують молитву за Україну. Що тут серед батьків цієї групи почалося! Директора вигнати! Як вона посміла!

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Мені навіть цікаво стало, що ж там за молитва? Виявилося, вірш, в якому "просимо у Бога миру для України і процвітання". Там не названо ім'я Бога. Сказано узагальнено. Здивувалася такій агресії батьків, мабуть, вони не знають, що в Україні є духовний гімн, який виконують на різних державних урочистостях "Боже, великий, єдиний, нам Україну храни...".

А скільки криків по інших школах і містах про предмет християнська етика, де говориться багато про сім'ю, про відносини, про любов до людей. Ні! Ми без Бога жили і будемо жити!... Живіть.", - пише Лариса Ніцой радіючи тому, як на "західній" Україні святкують "День Злуки".

Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook
Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook

Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook
Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, Лариса Ніцой розповіла про непоправну втрату для України: "Я так і не встигла".

Як повідомляв Знай.uа, Ніцой розповіла несподівану дитячу історію про Путіна: "...і помер".

Знай.uа писав, Ніцой показала, як українські діти перетворюються з Колі на Миколку, мрія здійснилася: "Московську мову тут не вчать...".