Ніколь Князєва підтягується на перекладині 2800 разів за 2:00 і ще 5000 може віджатися від підлоги за той же час. А ще стає в гімнастичний місток, тримаючи за спиною велику власної ваги гирю, і з такою ж легкістю може піднятися з цього положення в вихідну стійку.

Про цю історію стало відомо завдяки сюжету спільноти "ШоТам?", яке було опубліковано в мережі Facebook.

Майже тридцять потужних спортивних досягнень десятирічної киянки Ніколь Князєвої офіційно зареєстровано як національні та світові рекорди, яких ще ніхто в світі не робив.

Николь Князева, фото: armyinform
Николь Князева, фото: armyinform

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Її унікальними здібностями всерйоз зацікавилося вітчизняне оборонне відомство та інші силові структури нашої держави, адже для них вона є не тільки показником досконалості, а й унікальним і наймолодшим в Україні тренером з воркауту.

Ніколь Князєва, фото: armyinform
Ніколь Князєва, фото: armyinform

"У неї дійсно унікальні і ще не повністю розкриті здібності до спорту. Тим паче, що після першої перемоги на змаганнях з гімнастики вона твердо вирішила, що саме це потрібно їй в житті. Вона може зробити те, чого в світі жоден гімнаст або цирковий акробат не робив. Думаю, у неї велике майбутнє", - розповів батько Ніколь - перший віце-президент Національної Федерації військово-прикладного хортингу України Василь Князєв.

Ніколь Князєва, фото: armyinform
Ніколь Князєва, фото: armyinform

Батько зайнявся вихованням і загартуванням доньки, коли їй було приблизно три роки. Оскільки Василь Князєв сам за освітою педагог і багато знає про фізичний розвиток людського тіла, то і допоміг зміцнити її судинну та імунну системи, поступово розвивав моторику і координацію рухів, займався психологічним розвитком.

"Приблизно чотири роки я працював над фізіологічним розвитком Ніколь, щоб їй легше було в майбутньому працювати з фізичними навантаженнями. У сім років вона почала займатися спортом, і вже через три місяці активних тренувань виграла свої перші змагання, а точніше - Чемпіонат світу з воркауту серед дорослих. Ніколь підтягнулася на перекладині 14 разів з додатковою вагою на собі 6 кілограмів. Тоді вона встановила три світові рекорди, а вже через рік стала майстром спорту міжнародного класу з воркауту і вирішила, що потрібно активно розвивати цей вид спорту серед ровесників.", - розповідає Василь.

Наймолодша володарка почесного берета командування ССО

У це важко повірити, але ще до навчання в школі Ніколь почала освоювати іноземні мови і знайомитися з програмою початкових класів. Але через напружений графік і тренування дівчинка перейшла на дистанційне навчання за програмою української міжнародної школи.

"Ніколь прекрасно засвоює навчальну програму, практично з усіх предметів має відмінні результати. А як вона грає на фортепіано і співає! Все, що вмію і знаю, передаю їй, інші здібності у неї розвиваються в процесі навчання і тренування.", - розповідає батько Ніколь.

Раніше повідомляли, дівчинка народилася з незвичайною зовнішністю - весь світ був проти, але мама перетворила дитину на зірку.

Як повідомляв Знай.uа, мама змусила доньку "працювати" за неї нянькою, тепер дівчинка не хоче мати дітей: "Ось тобі дуля".

Знай.uа писав, малюк з унікальною мутацією спантеличив лікарів: шість крихітних лапок і два хвостика.