Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Нещодавно знаменитість повідомила шанувальникам несподівану новину - виявляється, їх з Вікторією Смєюхою дует "НеАнгели" розпався після 15 років успішного існування, 5 альбомів, більше 20 кліпів і безлічі номінацій. Красуні вирішили продовжити свій творчий шлях порізно, проте між ними немає конфліктів.

А у вівторок 16 березня на сторінці Слави з'явилося провокаційне чорно-біле відео, на якому зірка робила сама собі татуювання. Так, Камінська зізналася, що такий досвід був у неї вперше і раніше виконавиця зверталася лише до професіоналів, а цього разу самостійно набила яскраво-червоне число "911" на лівій руці. До слова, таке тату має для знаменитості особливе знамення - саме трек з назвою "Я не 911" покладе початок її сольній кар'єрі.

"Вперше в житті сама набила собі тату...

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

скоро # прем'єра #яне911"

Фолловери не пройшли повз: "мати, ну ти якщо шо, тепер не пропадеш. Ще одне ремесло відкрито, куточок я тобі вже готую 🤣❤️", " Слава вам напевно дуже боляче було😮 😍"," головне вчасно зупинитися😉", " і як відчуття?", "🔥 👏Чекаємо на вашу пісню❤️".

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.