З Одеси, в яку буквально через кілька місяців хлинуть хвилі туристів і відпочиваючих, прийшли дуже темні, тривожні та загадкові новини. Так, у вівторок, 16 березня, біля школи на вулиці Маріїнській було виявлено труп літньої жінки.

Найтривожніше те, що тіло знаходилося в мішку і просто під стінами навчального закладу.

Територію вже оточили поліцейські. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів.

Труп жінки. фото: Telegram-канал "ХО"  
Труп жінки. фото: Telegram-канал "ХО"  

Труп жінки. фото: Telegram-канал "ХО"  
Труп жінки. фото: Telegram-канал "ХО"  

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Тіло невідомої поки громадянки з ознаками насильницької смерті виявили в мішку біля входу в підвальне приміщення навчального закладу.

Попередньо, вона була частково роздягнена. Особу загиблої, обставини її смерті та причетних до злочину встановлюють слідчі. Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Очевидці в соціальних мережах повідомляють, що тіло знайшли на території школи № 57.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що на Херсонщині, в селі Щасливе, виявили труп безвісти зниклої дівчинки, пошуки якої тривали чотири дні. Вбиту 7-річну Машу Борисову можливо перед смертю було згвалтовано. Відомо, що тіло маленької Марії Борисової виявили в покинутому сараї на вулиці, де вона жила, після чотирьох днів напружених пошуків.

Раніше повідомляли, охоплений епідемією Київ накрила хвиля самогубств.

Як повідомляв Знай.uа, історія вбивства 7-річної Маші Борисової обростає моторошними деталями: "Був добрий другом сім'ї".

Знай.uа писав, копи озвучили версію загибелі 7-річної Маші Борисової: "Поглумився, задушив і сховав тіло в мішок".