Останнім кілька місяців у соціальних мережах активно почала розвиватися тема відповідальності та морального зв'язку між дорослими і дітьми. Також батьки дітей шкільного віку зараз піднімають питання цькування, хабарів та поганого ставлення вчителів.

На своєму прикладі українка Катерина Жук розповіла, чому не можна мовчати. Про це в мережі Facebook пише українка Катерина Жук.

Школа, скріншот: Youtube
Школа, скріншот: Youtube

"Іноді читаю коментарі під постами про шкільні побори, булінг, неадекватних вчителів. І зустрічаю дивовижні мантри як обгрунтування, що треба стулити пельку:

- у дитини буде психоз

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

- вам зроблять гірше

- ви псуєте собі нерви за 100 (сума все одно яка) грн

- не зв'язуйтеся, управи не буде

- мені страшно, а ви смілива, у мене інший характер.

Ну, тобто. Жінка, яка вчилася в напівсовковій школі, в якій були бидло-вчителі (як скрізь, це людський фактор), напевно був булінг (ми просто розумних слів не знали тоді), відучилася в українському, мати його так, виші, що проходила з величезним пузом і поїздила в тралику/маршрутці, де ніхто не поступається місцем, в жк - в спеку, дощ, ожеледь, пережила пологи і пологовий будинок (у більшості це окрема пекельна епопея і/або хабарі), що пройшла дитячі поліклініки, срану логістику з вакцинацією, довідки на довідки, в половині випадків полежала ще до школи з дитиною в лікарні... пише "мені страшно, не такий характер","не псуйте собі нерви"? Ви серйозно, дівчата? У вас до 1 класу дитини залишаються нерви, які можна витрачати/не витрачати? Повелителі нервів.

І до речі. Там у школі - такі ж дівчатка, один в один. Ви, блін, за своє чадо боролися з моменту першого УЗД, а ось саме 1 вересня в 1 класі вам різко по фіг і "у дитини буде невроз". А від наших поліклінік, лікарень, людей і вулиць, звичайно, жодного разу не буде).

п. с. особливо розчулюють налякані, які всі ці шляхи від УЗД до школи пройшли двічі. Це взагалі ван лав)", - пише Катерина Жук.

Публікація Катерини Жук, скріншот: Facebook
Публікація Катерини Жук, скріншот: Facebook

Важливо зазначити, що користувачі мережі почали активно коментувати позицію Катерини і ділитися своїм особистим досвідом:

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, тернополяни вивалили гори голок у парку, там гуляють наші діти: "Так почався новий рік".

Як повідомляв Знай.uа, сльози не допоможуть: у Мін'юсті розповіли, як українцям уникнути дискримінації і де шукати порятунку.

Знай.uа писав, у Києві звільнений вчитель поскаржився на кричущу несправедливість: "Батько учня - мажор".