Match Group, яка є материнською компанією програми для знайомства Tinder, надаватиме користувачам інформацію про потенційних партнерів про їхні минулі злочини, пов'язані з гендерним насильством.

Детальніше про це пише видання TechCrunch.

Повідомляється, що Match Group інвестувала семизначну суму некомерційному сервісу перевірки біографічних даних Carbo, який виступає проти гендерного насильства. Цей сервіс збирає відкриті дані про людей, які раніше здійснювали насильницькі злочини. Йдеться про ордери на арешт, вироки та судові заборони.

Найближчим часом в Tinder користувачі зможуть платно перевірити минуле свого потенційного партнера. Carbo надаватиме виключно ті дані, які пов'язані з сексуальними злочинами, а про штрафи за порушення ПДР, зберігання наркотиків та інше, будуть ховатися.

Tinder / Фото: vox.com
Tinder / Фото: vox.com

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У компанії повідомили, що дана функція буде доступна лише користувачам США, а про поширення на інші країни поки інформації немає. Також, сервіс Carbo буде доступний не тільки користувачам Tinder, але і в інших додатках для знайомств, що належать Match Group.

Garbo в 2018 році заснувала американка Кетрін Космідес, яка в минулому стала жертвою гендерного насильства. Вона розповідала, що витратила 120 000 доларів на те, щоб притягнути кривдника до відповідальності, і вирішила допомагати іншим жінкам уникати подібних ситуацій.

Нагадаємо, що Facebook запускає сервіс для знайомства, знайти другу половинку не виходячи з соцмережі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пакистан заблокував TikTok за "аморальний контент".

Також Знай.uа писав, що Google пішла по стопах Apple, ігри та Android-Додатки помітно подорожчають.