Відома українська співачка Аліна Гросу поділилася з шанувальниками подробицями побутового життя, а зокрема розповіла про похід до косметолога.

Відповідне відео зірка опублікувала в Insta-stories.

Останнім часом Аліна Гросу знаходиться в центрі уваги українців через гучне розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим. Журналістам співачка зізналася, що чоловік їй зраджував, що і стало причиною розставання.

Зараз Гросу вже залишила в минулому старі образи: співачка завела нові стосунки з актором Романом Полянським і стала більше приділяти часу шанувальникам. Виконавиця все частіше ділиться подробицями особистого життя і розповідає фанатам про побутові проблеми.

Цього разу Аліна Гросу розповіла про свій недавній похід до косметолога. Дівчина відразу запевнила шанувальників, що не збирається вдаватися до "уколів краси", оскільки дуже їх боїться, а прийшла лише заради пілінгу і зволоження шкіри.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Сьогодні я знову заїхала до косметолога, щоб приготуватися грунтовно до весни, зробити сьогодні пілінг і зволожити обличчя. Без будь-яких уколів тощо, тому що я їх дуже сильно боюся.

Після процедури співачка розповіла, що їй зробили пінний ферментативний догляд, після якого у неї залишилися дивні відчуття. Гросу зазначила, що дана процедура не тільки очищає і зволожує шкіру, але і дозволяє відбілити веснянки, які їй докучають.

Нагадаємо, що Аліна Гросу вся в чорному покаялася перед українцями:"тепер вам зізнаюся".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу приміряла новий образ після "Маски": нагадує "хід королеви".

Також Знай.uа писав, що Аліна Гросу вилила українцям душу, збирала 2 роки:"зачепило і вплинуло на мене".