Дружина покійного соліста групи "Иванушки International" Олега Яковлєва загриміла в психіатричну лікарню на тлі поділу майна колишнього чоловіка.

Детальніше про це пишуть росЗМІ.

Відомо, що Олег Яковлєв помер ще 4 роки тому від зупинки серця, проте питання про розподіл його майна актуальні досі. Справа в тому, що співак заповів все нажите своєму другові Роману Радову, а зокрема – три квартири в Москві і по одній в Чорногорії та Болгарії. Що примітно, цивільної дружини Олега Яковлєва Олександри Куцевол в заповіті не виявилося.

Олег Яковлєв та Олександра Куцевол / фото: instagram.com/sashakutsevol/
Олег Яковлєв та Олександра Куцевол / фото: instagram.com/sashakutsevol/

І тим не менш, дівчина так просто не здається і протягом чотирьох років незаконно проживає в московській квартирі екс-коханого на дербеневской набережній. В ході "війни" з законними спадкоємцями майна Куцевол навіть надавала підроблені довідки про шлюб з Яковлєвим, які суд відмовився приймати.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Незважаючи на множинні програші в судах, Олександра не збирається залишати розкішні апартаменти, де буквально забарикадувалася від усіх. У середу, 17 березня, в квартиру повинні були нагрянути судові пристави, щоб силою виселити Куцевол. Однак, дівчина надала довідку про те, що на даний момент знаходиться на лікуванні в психіатричній лікарні імені Соловйова.

Олег Яковлєв та Олександра Куцевол / фото: instagram.com/sashakutsevol/
Олег Яковлєв та Олександра Куцевол / фото: instagram.com/sashakutsevol/

Як розповів близький друг Романа Радова Олексій Шаранін, таким чином жінка намагається відтягнути момент, коли їй все ж доведеться з'їхати з квартири: "До речі, вона вже лежала в клініці Соловйова в 2017 році. Саме тоді стало відомо, що Саші немає в заповіті. Мабуть, зараз у неї так само засмучені нерви".

Варто відзначити, що нещодавно Олександрі перекрили джерело доходу у вигляді відрахувань з пісень Яковлєва, права на які вона отримала після похорону. Дівчині пропонували в якості компромісу меншу квартиру в Москві, проте та відмовилася.

Куцевол також мітить на нерухомість музиканта в Чорногорії і навіть намагалася переписати її на себе за підробленою довідкою про шлюб. Найімовірніше, Закордонна квартира відійде племінниці Олега Яковлєва-Тетяні.

Нагадаємо, що Андрій Григорович-Апполонов похвалився відкриттям власного магазину в рідному місті.

Як повідомляв портал Знай.uа, рудий з " Иванушек "остаточно перетворився на" пенсіонера": ходить в бабусиних светрах.

Також Знай.uа писав, що колишня рудого з "Иванушек" знову розставила ноги в лікарні: другий хлопець за пару років.