Французькі кінокомпанії зняли власний приквел серії фільмів про Гаррі Поттера, який вийде навесні поточного року.

Трейлер нової кінокартини опублікували в мережі.

Відомо, що в кінці 2020 року у Франції завершилися зйомки нового приквелу фільмів про Гаррі Поттера "The House of Gaunt" виробництва кінокомпаній Grimaud Production і Le Sous-Marin Productions. Фільм розповість фанатам хлопчика-чарівника історію сім'ї Гонтів (Мраксів), а також покаже походження і розквіт лорда Волан-де-Морта.

Офіційний трейлер був опублікований ще в лютому поточного року і вже встиг зібрати понад півмільйона переглядів. Творці приквела також оголосили дату прем'єри - 29 травня 2021 року. Фільм буде показаний в європейських кінотеатрах якщо до того часу в Європі знімуть карантинні обмеження. Крім цього, фільм буде транслюватися в інтернет-кінотеатрах і на YouTube.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Зйомки довгоочікуваного приквелу проводилися у Франції англійською мовою, проте через пандемію значно затягнулися-фільм знімали більше двох років. Роль Волан-де-Морта дісталася відомому французькому акторові Максансу дані-Фовелю, а режисером картини виступив Жоріс Фокон Грімо.

Незважаючи на вихід приквела, Знедолені фанати Гаррі Поттера в очікуванні побачити серіал виробництва HBO про хлопчика-чарівника, дата прем'єри якого залишається глибокою загадкою навіть для творців.

Нагадаємо, що Емма Уотсон хоче відмовитися від зйомок у новому серіалі про Гаррі Поттера.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Гаррі Поттера" Емма Уотсон закинула кар'єру через продавця марихуани.

Також Знай.uа писав, що HBO Max і Warner Bros. займуться спільним виробництвом серіалу по всесвіту хлопчика, який вижив – Гаррі Поттера.