Колишня суддя "Майстер шеф" Тетяна Литвинова поділилася простим рецептом традиційної індійської страви – Курка каррі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідео-рецепт ведуча опублікувала на своєму
Інгредієнт:
Для каррі:
- Курячі стегна без кістки (можна замінити звичайним філе, якщо не любите жирне м'ясо) – 500 гр.;
- Гарбуз-500 гр.
Для соусу:
- Ріпчаста цибуля - 100 гр.;
- Морква - 120 гр.;
- Помідори Пілаті – томатний сік) - 400 гр.;
- Солодкий перець - 100 гр.;
- Рослинна олія-2 ст. л.;
- Масло ДХІ - 1 ст. л.;
- Спеції Каррі - 20 г.;
- Сіль-2 ч. л.;
- Імбир-20 г.;
- Часник-20 г.
Приготування:
Розігріваємо масло ДХІ і рослинне в каструлі. Поки воно гріється, нарізаємо курячі стегна великими шматочками і відправляємо в каструлю до масла.
Нарізаємо крупно солодкий перець, моркву, цибулю, очищений імбир і часник і відправляємо все це в блендер. Додаємо до овочів помідори Пілаті або томатний сік і перебиваємо до однорідного стану. Відправляємо готовий соус до курки і Томім все разом близько 10-15 хвилин.
По закінченню часу додаємо в каструлю нарізану гарбуз і спеції каррі. Ретельно все перемішуємо і додаємо сіль. Перемішувати слід акуратно, щоб курка не розділилася на волокна. Млоїмо блюдо приблизно 10 хвилин під кришкою.
Готово. Курка каррі стане відмінним і корисним вечерею для всієї родини. Приємного апетиту!
Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво з чуйною допомогою телеведучої Каті Осадчої приготував незвичайний млинцевий торт.
Як повідомляв портал Знай.uа, Тетяна Литвинова запропонувала рецепт неймовірний французької шарлотки.
Також Знай.uа писав, що Тетяна Литвинова поділилася рецептом тонких і ароматних млинців.