Колишня суддя "Майстер шеф" Тетяна Литвинова поділилася простим рецептом традиційної індійської страви – Курка каррі.

Відео-рецепт ведуча опублікувала на своєму YouTube-каналі.

Інгредієнт:

Для каррі:

  • Курячі стегна без кістки (можна замінити звичайним філе, якщо не любите жирне м'ясо) – 500 гр.;
  • Гарбуз-500 гр.

Для соусу:

Популярні новини зараз
Надя Дорофєєва вирішила зійтись із колишнім та заінтригувала українців: "Не всі сюрпризи" Курс долара у 2023 році по 50 грн - міф чи реальність - відповідь експерта Як приготувати котлети без грама м'яса: ніхто навіть не здогадається Весь цей час ми помилялися: як правильно готувати гречку, щоб вона не втратила смаку і не розварилася
Показати ще
  • Ріпчаста цибуля - 100 гр.;
  • Морква - 120 гр.;
  • Помідори Пілаті – томатний сік) - 400 гр.;
  • Солодкий перець - 100 гр.;
  • Рослинна олія-2 ст. л.;
  • Масло ДХІ - 1 ст. л.;
  • Спеції Каррі - 20 г.;
  • Сіль-2 ч. л.;
  • Імбир-20 г.;
  • Часник-20 г.

Приготування:

Розігріваємо масло ДХІ і рослинне в каструлі. Поки воно гріється, нарізаємо курячі стегна великими шматочками і відправляємо в каструлю до масла.

Нарізаємо крупно солодкий перець, моркву, цибулю, очищений імбир і часник і відправляємо все це в блендер. Додаємо до овочів помідори Пілаті або томатний сік і перебиваємо до однорідного стану. Відправляємо готовий соус до курки і Томім все разом близько 10-15 хвилин.

По закінченню часу додаємо в каструлю нарізану гарбуз і спеції каррі. Ретельно все перемішуємо і додаємо сіль. Перемішувати слід акуратно, щоб курка не розділилася на волокна. Млоїмо блюдо приблизно 10 хвилин під кришкою.

Готово. Курка каррі стане відмінним і корисним вечерею для всієї родини. Приємного апетиту!

Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво з чуйною допомогою телеведучої Каті Осадчої приготував незвичайний млинцевий торт.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тетяна Литвинова запропонувала рецепт неймовірний французької шарлотки.

Також Знай.uа писав, що Тетяна Литвинова поділилася рецептом тонких і ароматних млинців.