Зрадниця України, колишня прокурорка Криму і депутатка Держдуми РФ Наталія Поклонська заявила, що перестала вірити чоловікам.

"Впевнена, що і далі у мене будуть якісь помилки, але я роблю висновки і хочу ставати мудрішою, сильнішою. Тому я б собі дала пораду не впадати у відчай, ніколи не опускати руки. "Головна порада – не вірити чоловікам. Можна вірити жінкам, але не чоловікам", - сказала Поклонська на онлайн-брифінгу.

Чиновниця зазначила, що пройшла б шлях останніх семи років заново, оскільки цінує витягнуті з цього досвіду уроки і набиті шишки.

Наталія Поклонська, скріншот: YouTube
Наталія Поклонська, скріншот: YouTube

Також Поклонська захотіла створити в Криму "будинок тіктокера" для молоді.

"Такий "будинок тіктокера" – південна резиденція в Криму. Обладнати приміщення, може бути, на території якогось пансіонату... у красивому місці, будь це Євпаторія, Ялта, Сімферополь – де завгодно", - запропонувала експрокурорка.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Поклонська вважає, що тіктокери приїжджатимуть на літо в Крим і створюватимуть там "свої круті, класні відеоролики".

Нагадаємо, Наталія Поклонська зізналася в коханні Україні, ніби й не зраджувала: "Вірили в мету Майдану..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталія Поклонська зібралася на українські вибори: "Може в президенти?"

Також портал Знай.uа писав, поки кримчани сидять без води Поклонська з "золотим" гаджетом Джобса говорить про мир.