Скандальна російська телеведуча провела зустріч з Віктором Моховим, більш відомим як Скопинський маніяк.

Про це стало відомо з росЗМІ.

Відомо, що Віктор Мохов перебував у в'язниці протягом 17 років і лише недавно вийшов на свободу. Скопинським маніяком його прозвали за те, що в 2000 році він запропонував неповнолітнім дівчаткам (14 і 17 років) підвезти до будинку, а сам вивіз за місто і заточив на 3,5 року в саморобному бункері під гаражем. Вони стали його секс-рабинями, а старша навіть тричі була від нього вагітна. Врятуватися їм вдалося, передавши записку на свободу.

Зараз же, після виходу на свободу, Віктора Мохова помітили в ресторані "Сахар" в Скопині Рязанської області в суспільстві телеведучої Ксенії Собчак. Він перебував під наглядом знімальної групи, проте поліції, яка його супроводжувала раніше, помічено не було.

Місцеві жителі стверджують, що зйомки також проходили в будинку Мохова, після чого він вийшов проводити працівників телеканалу.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ксенія Собчак і Віктор Мохов / фото: соцмережі
Ксенія Собчак і Віктор Мохов / фото: соцмережі

У мережі опублікували фотографію, на якій відео як Скопинський маніяк і Ксенія Собчак сидять в ресторані один навпроти одного і про щось розмовляють.

Раніше журналіст Володимир Познер звертав увагу на те, що Віктора Мохова телеканали в праві запрошувати на ток-шоу і різні програми, а він має право на це погоджуватися. Після останнього такого візиту на телеканал Мохов отримав пристойний гонорар і відправився відпочивати на південь.

Нагадаємо, що Віктор Мохов дав велике інтерв'ю, в якому розповів про злочин.

Як повідомляв портал Знай.uа, 39-річну Ксенію Собчак поклали в труну.

Також Знай.uа писав, що Ксенія Собчак опинилася в лапах "правоохоронців" у відвертій святковій сукні.