У навчальних закладах Деснянського району Києва відбулася благодійна акція "З надією в серці".

Школярі разом з батьками збирали теплий одяг, канцелярію, солодощі та інші необхідні речі, щоб подарувати радість дітям, які знаходяться в центрах соціально-психологічної реабілітації в районі проведення ООС.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Національна гвардія України та всі мешканці нашої держави переживають та вболівають за Донбас. Ми готові використовувати будь-яку нагоду, щоб діти і мешканці Донецької та Луганської області відчували нашу підтримку", - заявила офіцер цивільно-військового співробітництва майор Ірина Кардинал.

Благодійна акція, фото з Facebook
Благодійна акція, фото з Facebook

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Слов'янський полк Нацгвардії забезпечив транспортування гуманітарного вантажу в район проведення ООС.

"Діти Донбасу, зокрема Костянтинівська спеціальна школа №32 дуже вдячна небайдужим дітям та Національній гвардії за подарунки, які вони нам передали! Щира подяка киянам за те, що вони пам’ятають про наших дітей та знають, що Донбас – це Україна. Ми сподіваємося на подальшу співпрацю та спілкування", - ділиться емоціями директор школи Мая Леонова.

Гвардійці вже відвідали навчальні заклади Слов'янська, Краматорська, Костянтинівки та Парасковіївки. Надалі вантаж слідуватиме в міста Луганської області.

Нагадаємо, у районі проведення ООС відбувся цикл занять з тактичної медицини та домедичної допомоги для учнів Донеччини.

Як повідомляв портал Знай.uа, мужній старшина роти пригадав пекельний бій, в якому втратив друга.

Також портал Знай.uа писав, як найманці на Донбасі накрили українських героїв з гранатометів і кулеметів.