Зовсім недавно стало відомо, що колишній чоловік загиблої від онкології співачки Жанни Фріске шоумен і телеведучий Дмитро Шепелєв стане батьком вдруге.

Чоловік не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 320 тисяч осіб.

Дмитро Шепелєв, instagram.com/stories/dmitryshepelev
Дмитро Шепелєв, instagram.com/stories/dmitryshepelev

А зараз Шепелєв поділився милою фотографією, на якій зображений замість з собачкою, і заговорив про законопроект про вбивство бездомних тварин.

"Яке полегшення, що автори відкликали шкуродерський законопроект про вбивство бездомних тварин, яким не вистачило місця в притулку. Складно уявити, як могло прийти в голову "вбивати" замість того щоб підтримати притулки і допомогти в розширенні волонтерського руху. Жахлива, огидна ініціатива", - написав Дмитро Шепелєв у підписі до публікації.

Дмитро Шепелєв, скріншот: Instagram
Дмитро Шепелєв, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Тепер нас собаки покусають", "Милашки🔥 🔥 🔥 🔥", "I авторами були три жінки. Жінки чи?", "Як таке могло прийти в голову нормальній людині! Слава Богу, що шкуродерський закон не прийнятий ...😍👏🔥", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Шепелєв)
Коментарі, скріншот: Instagram (Шепелєв)

Нагадаємо, вдівець Фріске Шепелєв в очікуванні поповнення заінтригував іменами дітей: "Син Рома, а дочка Джина"

Як повідомляв "Знай.ua", колишній Фріске Шепелєв в очікуванні поповнення прикинувся ембріоном: "Я в позі"

Знай.ua писав, вдівець Фріске Шепелєв зважився на парні пологи з новою дружиною: "Лежатиму в..."