Стало відомо про те, що в Україні стартувала кампанія «подякуй Учителю». Її метою є нагадування про те, яку важливу роль викладачі відіграють у житті та розвитку людей.

Таким чином повідомляється, що Міністерство освіти і науки, спільно з фінським проектом» Вчимося разом «почали втілювати в життя кампанію»подякуй Учителю". Вона повинна звернути увагу людей на роль вчителів у їхньому житті.

Організатори запропонували українцям приєднатися до героїв відеоролика, і висловити свою подяку улюбленим педагогам, навіть через роки після останнього дзвоника.

Були залучені представники різних професій, і вони знялися у відеоролику, в якому згадали своїх вчителів, і розповіли, за що вони їм вдячні.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу
Показати ще

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

У Міністерстві освіти і науки зазначають, що ця кампанія є фінальним етапом проекту «класний учитель».

Наталія Мосейчук, фото: скріншот з відео
Наталія Мосейчук, фото: скріншот з відео

Ось наприклад, відома українська телеведуча Наталія Мосейчук розповіла про свої спогади зі школи:

"Алгебра і геометрія, - я панічно їх боялася. Я гуманітарій. Але, мета і шлях, ретельність і організованість - це те, чого мене навчила вчителька математики. А ще в дитинстві підготували до непростого, дорослого життя. Спасибі вам, Раїса Дмитрівна.

Раніше повідомляли, тернополяни вивалили гори голок у парку, там гуляють наші діти: "так почався новий рік".

Як повідомляв Знай.ua, сльози не допоможуть: у Мін'юсті розповіли, як українцям уникнути дискримінації і де шукати порятунку.

Знай.uа писав, у Києві звільнений вчитель поскаржився на кричущу несправедливість: "батько учня-мажор".