Спеціально для наших читачів ми знайшли маловідомі факти з особистого життя популярної української співачки Тіни Кароль. Одна з найвідоміших артисток України народилася в маленькому селищі Оротукан (Магаданська область, РФ), пізніше її сім'я переїхала до Івано-Франківська.

Тата Тіни звуть Григорій Самуїлович, маму - Світлана Андріївна, вони обидва інженери. Також у співачки є старший брат Станіслав.

Про ці факти стало відомо завдяки публікації видання "Одна хвиля".

Батьки Тіни Кароль, фото: odnaminyta
Батьки Тіни Кароль, фото: odnaminyta

Цікаво, що Тіна Кароль - не справжнє ім'я зірки. Творчий псевдонім молодій співачці Тетяні Ліберман підібрала її команда перед поїздкою на ту ж "Нову хвилю" в 2005 році, на якій вона і отримала популярність.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тіна Кароль в дитинстві з батьками і братом, фото: odnaminyta
Тіна Кароль в дитинстві з батьками і братом, фото: odnaminyta

Тіна Кароль на "Новій хвилі-2005" з Аллою Пугачовою, фото: odnaminyta
Тіна Кароль на "Новій хвилі-2005" з Аллою Пугачовою, фото: odnaminyta

Не можна не зазначити, що творчих висот знаменитість досягла за часів спільної роботи зі своїм чоловіком і продюсером Євгеном Огіром. Їх шлюб здавався ідеальним - любляче подружжя, народжений в коханні син Веніамін, проте ідилію обірвала важка хвороба чоловіка. У 2013 році Огір пішов з життя після тривалої боротьби з раком шлунка.

Тіна Кароль і Євген Огір, фото: Ivona
Тіна Кароль і Євген Огір, фото: Ivona

Це стало великим ударом для Тіни, адже вона не тільки втратила свою опору і підтримку, але ще і залишилася без засобів до існування - всі заощадження було витрачено на лікування чоловіка. Здавалося б, горе повинно було зблизити Кароль з рідними, але насправді зі своїми батьками вона спілкується нечасто.

Мама Тіни Кароль, фото: odnaminyta
Мама Тіни Кароль, фото: odnaminyta

У нещодавньому інтерв'ю для рубрики "Кава з перцем" програми "Зірковий шлях" артистка розповіла, що рідко бачиться з мамою і татом, хоча вже давним-давно перевезла їх ближче, до Києва: "Ми різні, ми вже маємо різний світогляд, але традиції потрібно берегти. Для нас традиція - це Різдво, Великдень і мамин день народження. Татів день народження він любить святкувати на роботі".

Сім’я Ліберман, фото: odnaminyta
Сім’я Ліберман, фото: odnaminyta

Раніше повідомляли, Тіна Кароль дозволила розглянути пишні груди ближче: екстремальне декольте.

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва подарувала Олегу Виннику палкий поцілунок на "Голосі країни".

Знай.uа писав, Ірина Федишин у прозорій сукні розбурхала фантазії українців: показала не тільки голос.