Український співак, композитор і автор текстів пісень Павло Зібров не надто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 85 тисяч осіб.

Нещодавно стало відомо, що виконавець візьме участь у довгоочікуваному проекті на "1+1" під назвою "Ліпсінк батл", де відтворить образ легендарного британського співака і вокаліста рок-групи Queen Фредді Мерк'юрі. На сторінці шоу в Instagram з'явилася публікація з порівнянням Зіброва і Мерк'юрі.

Павло Зібров, фото: Instagram
Павло Зібров, фото: Instagram

"Правда, @pavlo_zibrov схожий на Фредді Меркурі? Стало відомо, що в третьому епізоді за звання кращого пародиста битиметься пара народних улюбленців - епатажна телеведуча Леся Нікітюк в образі легендарної Адель і Павло Зібров в образі Фредді Меркурі. Буде дуже яскраво вже цієї суботи о 20: 15 на 1+1?", - написано в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Чекаємо з нетерпінням❤️", "Копія", "Круто! Чекаємо дуже☺", "Вуса це фарт😀🔥", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, щасливий Зібров встромив вуса між двома блондинками: чоловік-цунамі. "Подивіться, як мені підфартило на вихідних! З двома талановитими красунями", - підписав Зібров кадр.

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк похвалилася "збільшеними" грудьми, ведучу не впізнати

Знай.ua писав, Леся Нікітюк видала, що не поділила з Павлом Зібровим: "І тут стереже чоловіка"