Буквально днями розгорівся сильний скандал. Українців обурив факт того, що 8-річна киянка Мілана Маханець відкрито показує "стосунки" з 13-річним хлопчиком Пашею. Діти на кадрах в соцмережі обіймаються, цілуються, разом чистять зуби у піжамах та демонструють підписникам, що у них серйозні дорослі стосунки.

Це далеко не все. Сторінка Instagram Мілани заповнена її фото в коротких спідницях з яскравим макіяжем. Образ дівчинки побудовано так, ніби їй 15-18, але ніяк не 8 років.

Про це детально пишуть журналісти видання "КП в Україні".

Історія Мілани Маханець, фото: Instagram
Історія Мілани Маханець, фото: Instagram

Журналісти припускають, що розкутий образ Мілани - заслуга її мами Дар'ї Маханець, яка займається модельною кар'єрою доньки. Дарина кілька років тому працювала адміністратором у громадській зоозахисній організації AnimalsinLawIrpin в Ірпені Київської області.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Мама Мілани Дар'я Маханець, фото: Facebook
Мама Мілани Дар'я Маханець, фото: Facebook

Друзі-волонтери характеризують її виключно з позитивного боку. Дівчина займалася відкриттям аукціонів для оплати перетримок і прибудовою тварин В ДОБРІ руки. Але потім Дарина раптово пішла з лав волонтерів. Коло спілкування Дар'ї змінився досить різко. А про її батьків друзям практично нічого не відомо. Кажуть, що Дарина з ними спілкування не підтримує.

Десь в 2019 році Дарина розлучилася з чоловіком, татом Мілани Олександром. За словами друзів дівчини, розлучення проходило дуже важко, хоча його причина їм невідома. Приблизно в той же час почалося перетворення маленької Мілани в соцмережах. Її Instagram поступово переставав бути сторінкою звичайної дитини і перетворився на рекламний майданчик.

Історія Мілани Маханець, фото: Instagram
Історія Мілани Маханець, фото: Instagram

Журналістам вдалося знайти батька 8-річної Мілани Олександра

"З донькою я намагаюся спілкуватися і допомагати, а про Дарину говорити немає бажання. Зараз я просто в шоці від того, що відбувається. Все що діється, м'яко кажучи, неправильно.", - відповів Олександр Маханець.

До речі, як з'ясували ЗМІ, Мілана Маханець виявилася онукою головного консультанта секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Сергія Шумейка. Коментуючи скандал, він відповів, що "не стежить за цим і у дитини є мама, яка повинна розбиратися з даною ситуацією".

Історія Мілани Маханець, фото: Instagram
Історія Мілани Маханець, фото: Instagram

Мілана Маханець, фото: Instagram
Мілана Маханець, фото: Instagram

Такий контент приваблює збоченців

Днями в селі Щасливе поховали 7-річну Машу Борисову, яку вбили і згвалтували. І в даний час злочинів, скоєних на сексуальному грунті по відношенню до дітей все більше. Тому вести відкрите життя дитині в соціальних мережах в наші дні як мінімум нерозсудливо.

"Педофіли - це люди з дуже сильно збоченим мисленням і сприйняттям. Їх збуджують дитячі тіла, їх заводить те, що у звичайної людини викличе огиду. І у вгамуванні своїх бажань ці люди готові практично на все. Можуть задатися метою знайти дитину, відстежуючи місця, де зроблено фотографії. На це вони готові витрачати дуже багато часу і не шкодують коштів.", - розповів один із співробітників кіберполіції.

Що думає стосовоно цього психолог

Психолог Анна Чехман зазначає той факт, що дитячий контент користується значно більшою популярністю в соцмережах, ніж дорослий. Тенденція така, що під підліткову і малолітню аудиторію навіть створюються соцмережі за типом Tik-Tok і Likee.

"Що стосується випадку Мілани, тут спочатку деструктивно все: вік дівчинки, дозвіл знімати окрему квартиру з її "молодою людиною", зйомка інтимних ласк і подальше викладання в Instagram в явно сексуальних позах, не властивих дитині, одяг, в якій проводиться ця зйомка... І так як дитина на даний момент де-факто і де-юре є недієздатною, за розбещення малолітньої в даному випадку повинні понести відповідальність батьки.", - каже Анна Чехман.

Мілана Маханець з мамою, фото: Instagram
Мілана Маханець з мамою, фото: Instagram

Куди дивився Instagram?

Цілком слушне запитання до адміністрації Instagram: як так вийшло, що їх соцмережею користується 8-річна дівчинка, в той час як згідно з їхніми ж правилами, Instagram не можуть користуватися особи молодше 13 років? Відповідь проста - мама переробила свою сторінку під доньку і веде її зі своїх гаджетів.

Раніше повідомляли, 8-річна українська блогерка закрутила роман з 13-річним хлопцем: сплять разом, скуті ланцюгом.

Як повідомляв Знай.uа, киянин знайшов чужий телефон з моторошними відео, бідолашні діти - посивіли навіть копи.

Знай.uа писав, батько двох дітей заманив чужих маленьких дівчаток в машину і поглумився.