Відома українська реперша Alyona Alyona анонсувала вихід нового треку спільно з польським виконавцем Żabson.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Реперша Alyona Alyona любить радувати українців своєю творчістю і незвичайними знімками в Instagram. Вона намагається транслювати шанувальникам любов до свого тіла і постійно пише пости, в яких зачіпає гострі теми. Цього разу співачка вирішила відійти від розумних думок, опублікувавши анонс нової пісні.

Нова реп-композиція від Alyona Alyona значно відрізняється від попередньої, в якій вона розповідала про те, що Краса буває різною і не можна заганяти її в якісь рамки. Виконавиця пообіцяла представити трек вже в п'ятницю, 19 березня. Вона зазначила, що нова пісня "Випускаю дим" була записана спільно з польським репером і автором текстів Żabson.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Для презентації пісні Alyona Alyona вибрала вже звичний для себе стиль, зробивши кумедний відеоролик. Вона використовувала в ньому лише кілька своїх і фотографій її колега, підставляючи портрети під кадри з мультфільмів або просто картинок.

Поки що коментарів накопичилося небагато, проте фанати вже в передчутті релізу виконавиці. Шанувальники відзначили, що трек вже їм подобається і залишили під постом схвальні смайлики.

Нагадаємо, що Alyona Alyona зізналася, що їй легше дружити з чоловіками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Alyona Alyona розчарувалася в людях через колір шкіри:"не вписуються".

Також Знай.uа писав, що Alyona Alyona не посоромилася роздягнутися в жіночий день:"світ потребує краси".