Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться красивими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу 36-річна знаменитість, якій приписують роман з молдавським артистом Даном Баланом, розмістила в своїх Insta Stories свіже відео з концерту. У підписі до ролику Кароль подякувала фанатам, які чекали на її виступи.

"Сильно дякую шанувальникам і всім, хто очікував концертів. У незалежній від мене ситуації вони не трапляться. Всі будьте здорові! Мої Свої ❤️", - підписала ролик Тіна.

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, що на початку березня пом'якшення карантинних обмежень дозволило артистці організувати тур по Україні з ювілейним концертом. Так, Тіна вже встигла виступити в Дубно, Коломиї, Володимир-Волинському, Бердянську та ще кількох українських містечках.

При цьому ще в минулого року співачці довелося перенести концерти через пандемію коронавірусу.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль вже на повну готує учасників "Голосу країни" до боїв: "Вражає".

Нагадаємо, Тіна Кароль дозволила розглянути пишні груди ближче: екстремальне декольте.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль несподівано підтримала ініціативу Національної поліції: "Я поруч".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль нарешті показала, що ховається за її "Скандалом": "Подивимося разом".