Відома українська співачка і дочка Ніни Матвієнко Тоня вирішила відсвяткувати свій перший ювілей у колі шанувальників.

Про це виконавиця повідомила в Instagram.

Незважаючи на високу популярність своєї матері в Україні, Тоня Матвієнко непогано справляється своїми силами, активно просуваючи вокальну кар'єру. За 10 років активних виступів виконавиця встигла назбирати цілу армію шанувальників. Крім співу, дівчина також приділяє увагу соцмережам-на її сторінці в Instagram вже більше 90 тисяч передплатників.

Нещодавно Тоня Матвієнко анонсувала фанатам свій довгоочікуваний концерт, який вона вирішила поєднати зі своїм 40-м Днем народження. 12 квітня співачка планує виступити в київському клубі Caribbean Club виконавши варіації на народні пісні і представивши шанувальникам власні хіти.

Тоня Матвієнко зробила особливий акцент на тому, що в день концерту вона відсвяткує свій перший ювілей і навіть назвала на честь цього свою рекламну кампанію.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що проведення даного концерту залишається під великим питанням. Незважаючи на те, що квитки активно продаються, глава Києва Віталій Кличко зажадав в українського уряду введення нового локдауна, що передбачає припинення концертної діяльності.

Нагадаємо, що дочка Ніни Матвієнко Тоня зізналася, що виходить в онлайн заради мами: "красиві моменти".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко показала маленьку копію Арсена Мірзояна: Татова доця.

Також Знай.uа писав, що з ніг чоловіка Тоні Матвієнко Арсена Мірзояна вирвався "вій": "тільки не кажи, що випадково".