У четвер, 18 березня, в більшості областей України очікується холодна і волога погода. Місцями можливий дощ та мокрий сніг.

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що періодичні опади пройдуть в Україні повсюдно.

"Не все ж весь час так буде хмарно, ковідно й холодно - прийдуть обов'язково кращі часи!" - втішила Діденко.

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, у західних областях – від +1 до +3 градусів, вночі температура опуститься до -1 -1 градуса. Можливий сніг.

У центральних областях температура вдень – від +3 до +5 градусів, нічна – від 0 до +2 градусів. Можливий сніг. У північних областях 18 березня температура повітря вдень триматиметься в межах від +2 до +7 градусів, а вночі – від -1 до +1 градусу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У східних регіонах температура в межах від +4 до +8, нічна температура – від +1 до +3 градусів. На Півдні України температура від +3 до +5 градусів вдень, нічна – від 0 до +2 градусів.

У Києві в четвер очікується хмарна погода. Увечері йтиме дрібний дощ. Температура повітря в столиці вдень складе близько +3 +4 градус.

Народний прогноз погоди в Україні

18 березня відзначається день пам'яті мученика Конона Ісаврійського. З цього дня починалася гаряча Городня пора. У народі говорили:"на Конона Градаря починай копати гряди в городі".

погода на 18 березня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, українцям розповіли, як вчасно розпізнати гайморит і що може допомогти його позбутися на ранніх стадіях.

Як повідомляв портал Знай.uа, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.