Голова Національної поліції України Ігор Клименко повідомив, що слідство щодо вбивства і зґвалтування 7-річної Марії Борисової встановило, що біологічні зразки з тіла загиблої належать вже затриманому підозрюваному. Також сам чоловік зізнався у вбивстві

Про це голова нацполіції написав на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

До таких висновків правоохоронці дійшли за результатами ДНК-експертизи.

"Ми відразу були впевнені, що взяли саме того.

Але він довго заперечував. Досвід спілкування з людьми в погонах в нього є, адже за плечима – 5 років в’язниці - це остання ходка, а їх було 4.

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Він зізнався, як тіло мертвої 7-річної Марії Борисової засунув у мішок та зав’язав його якимось шнуром і поясом.

Так, для слідства його зізнання є важливим. Але більш значущим є висновок ДНК-експертизи. Біологічні зразки, знайдені на загиблій дівчинці, належать затриманому. Це факт.

Мені відомо, що окремі особи намагаються вплинути на матір дівчинки, щоб вона публічно заявила про те, що не вірить у причетність фігуранта і натомість звинуватила іншу людину. Таким чином набивати собі рейтинги і так цинічно використовувати горе людей заради хайпу – це речі поза межами мого розуміння.

Підозрюваний залишається під вартою. Поліція збирає та належним чином оформляє доказову базу. І жодні маніпуляції не завадять – ми діємо по Закону та по совісті. За цей жахливий вчинок він мусить відповісти", — йде мова у повідомленні.

Окрім цього, Клименко опублікував і фрагмент відео зі зізнанням підозрюваного.

Цю ж інформацію та відео оприлюднили й на сторінці МВС.

Нагадаємо, Збезчестив і забрав життя 7-річної дитини: на Херсонщині затримали небезпечного злочинця.

Як повідомляє портал Знай копи озвучили версію загибелі 7-річної Маші Борисової: "поглумився, задушив і сховав тіло в мішок"

Також, "Знай.uа" писав, що Україна попрощалася із маленькою Марійкою Борисовою, серце розривається - "Вбивця десь поруч!".