Відома українська модель Олена Омович, яку ще прозвали "українською Кардашьян", часто радує передплатників новими знімками в соціальній мережі Instagram. Найчастіше вони Відверті.

Таким чином повідомляється, що за життям дівчини в мережі Instagram стежить понад півтора мільйона чоловік.

Цього разу вона опублікувала знімок з ванної в напівпрозорій накидці. Природно, фотографія відверта, як люблять фанати. Дівчина сидить на краю ванної і однією рукою підтримує груди, а другий поправляє волосся.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Не можна не відзначити величезний букет квітів, який лежить поруч, по всій видимості від чергового шанувальника.

"Нехай хоч на фото у мене буде гарний і радісний настрій 🙁» - сумно підписала знімок українська модель.

Коментарі під постом Олени Омович, фото: скріншот
Коментарі під постом Олени Омович, фото: скріншот

Пiдписники в коментарях почали залишати свої коментарі, і гадати, що ж насправді сталося у дівчини.

Нагадаємо, Українська Кардашьян Омович купила Елітний Mercedes, але не вміє водити. В руках у Омович були ключі від заповітної машини. Що примітно, на фото можна помітити, що новий автомобіль моделі зареєстрований в Криму.

Як повідомляв Знай.uа, Українська Кардашьян Олена Омович злилася в поцілунку з безносим істотою: «Сумую…». Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі "Instagram".

Також Знай.uа, силіконові принади Омович ледь не вистрибнули з шовкового халатика: "Голою приємніше". Майже під кожним її знімком в соцмережах фоловери пишуть зауваження через нестандартну зовнішність, однак при цьому вона зібрала в своєму Instagram мільйонну аудиторію.