Популярний відеоблогер Рома Жолудь вперше відкрито зізнався в тому, чи займався ескортом, зустрічався з чоловіками і навіщо продавав свої відверті фото.

Про це кумир багатьох школярок, який став популярним 10 років тому у 15-річному віці, розповів у новому випуску "Алена, блин!" на YouTube. Жолудь зізнався, що за цей час йому довелося пережити і успіх і падіння, а також попрацювати в офісі продюсером відеоконтенту та стендапером.

Жолудь запевнив, що успіху він добився самостійно завдяки своїм відеороликам. А продюсери у нього почали з'являтися вже з початком музичної кар'єри.

Рома Жолудь, кадр з відео
Рома Жолудь, кадр з відео

"До мене особисто ніхто не приставав, але я завжди бачив, що поряд з ним завжди є якийсь маленький хлопчик. Тобто вони йдуть додому разом з роботи. Він на нього працює і всі думають, що це його брат. Думають, що це його родич. Я надіюся, що це не зашкодило дитячій психіці. Тому що на той момент мені здавалося, що це його родич", - розповів блогер про одного зі своїх продюсерів. Рома Жолудь

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жолудь також розповів, як через те, що він "не переспав з однією людиною", яка мала вплив на канал, його перестали знімати на "Muz-TV": "Це був найкращий друг з керівництва Muz-TV. Ця людина залицялася до мене. Ми зняли величезний люкс в Маямі....Мені треба було постійно нюхати кокс у нього в туалеті, щоб все це пережити. Це був жахливий період мого життя".

Відеоблогер також згадав Яну Рудковську, яка вплинула на те, щоб прибрати його з шоу-бізнесу. За його словами, Рудковська намагалася на його імені заробляти гроші. Жолудю також доводилося брати гроші за піар-романи з дівчатами і згодом отримувати погрози від незадоволених батьків. Він зізнається, що готовий був на багато що заради грошей.

Рома Жолудь, кадр з відео
Рома Жолудь, кадр з відео

Те, що він торгує своїми відвертими фото, Жолудь пояснив красивим тілом і тим, що саме це йому добре вдається. Блогер зізнався, що для нього така діяльність не є проституцією, адже це еротичні, а не "голі" фотографії.

Водночас досвід ескорту Жолудь пояснює бажанням "все попробувати у житті". Цей період він згадує з приємністю, оскільки мав можливість спілкуватися з дорослими людьми, які "мають свій бізнес і з ними є про що поговорити". Він додав, що ці люди були іноземцями, найчастіше чоловіками, а зустрічі організував в Дубаї його агент. За це він отримав суму, які вважав доречною у тій ситуації - 5 тисяч євро.

Що ж стосується анкет на гей-сайтах та переписок, які з'явилися у мережі - рома Жолудь твердо запевняє, що вони йому не належать. А його фото легко дістати у мережі і таким чином створювати фейки. За словами, відеоблогера, він настільки звик до цього, що навіть не вважає за потрібне звертатися у поліцію.

Нагадаємо, Кошовий та Ткач з Кварталу благають українців про допомогу: на кону сотні дитячих життів. Євген Кошовий та Юрій Ткач звернулися до українців з проханням

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ігор Ласточкін втер носа "корейцю" Ткачу: влаштував "дикі танці" не гірше, ніж Руслана. Ігор Ласточкін переодягнувся у запальну Руслану

Також "Знай.ua" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" пішов на несподіваний крок заради доньки: "Щоб її наздогнати". Юрій Ткач поділився з шанувальниками яскравим сімейним фото