Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік, з якими зовсім недавно знаменитість ділилася всілякими фотографіями і Відео зі своєї поїздки до Туреччини. А зараз виставила фотографії після того, як Анастасія Каменських опублікувала яскравий кліп на пісню "Дівчатка рулять", в якому Нікітюк і взяла участь разом з Дашею Астаф'євою, Тетяною Парфільєвою і Ганною Андрійчук.

Леся Нікітюк і Настя Каменських, скріншот: Youtube
Леся Нікітюк і Настя Каменських, скріншот: Youtube

"Зустрічайте учасницю Ансамблю NK @kamenskux Лесю Іванівну Нікітюк.Просто зараз дивимось кліп, пишем коментарі, жмем колокольчик... Все, як ви любите😆 @kamenskux респект 🤪🤘🏻 P.S пізніше розкажу, як під час зйомок в кліпі я попекла собі зад😆", - написала Леся Нікітюк у підписі до публікації.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вауууу😍❤️", "❤ ️Круто", "Клас 🤩 хочу історію про дупу😅 ", "Леся - родзинка цього кліпу ❤️ там обличчям стільки Зіграно!🤣😜", "Я вимагаю твоє соло з трубочкою!!! @lesia_nikituk 😂😂😂❤️❤️❤️", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Леся Нікітюк засвітила зайве в готелі: встигла прикрити груди руками

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк дивно заспокоїла охоплених епідемією українців: "Не треба лікуватися..."

Знай.ua писав, Каменських гаряче розважилася з Нікітюк і Астаф'євою в кліпі "Дівчатка рулять"