Відома українська співачка і переможниця пісенного конкурсу "Євробачення" Джамала (теперішній час – Сусана Джамаладінова) завжди знаходить час для спілкування з шанувальниками в Instagram. Також молода мама часто публікує цікаві публікації в соцмережі.

Цього разу Джамала повідомила, що дала інтерв'ю ведучому YouTube-програми "Слава+" Славі Дьоміну.

Так, в ньому 37-річна зірка заявила, що поки не готова до пластичних операцій і хірургічних втручань, проте не проти підкоригувати зовнішність у майбутньому.

Співачка стверджує, що нічого не змінювала у своїй зовнішності. Однак вона схвалює пластичні операції, адже переконана, що дорослішати потрібно красиво. Як приклад виконавиця поставила 51-річну голлівудську зірку Дженніфер Лопес.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я нічого поки не змінювала, не знаю, чи настане цей час. Я не знаю, що буде далі, як я буду змінюватися і що мені захочеться зробити. Але я не проти, що жінка вміє дуже красиво дорослішати. Ми всі бачимо, яка крута Дженніфер Лопес. Всі хочуть бути такими", - зізналася артистка.

Джамала уточнила, що не збирається приховувати ніяких хірургічних втручань. На її думку, це безглуздо, адже "і так всі побачать".

Нагадаємо, молода матуся Джамала поскаржилася на смертельну втому: знайомо кожній жінці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джамала стала реперкою і перейшла на спортивні костюми.

Також портал Знай.uа писав, що Джамала поділилася з шанувальниками зворушливими фото з мамою.