В Одесі на 77-му році життя помер відомий радянський актор кіно і телебачення, артист Одеського російського драматичного театру Олександр Казиміров.

Про сумну новину повідомив колега актора Юрій Ющенко у соцмережі своєму Facebook.

"Пішов з життя Олександр Казиміров, актор Одеського російського драматичного театру, актор кіно. Світла пам'ять...",- написав він.

Варто зазначити, що причина смерті Казимірова не вказується.

помер Олександр Казиміров, скріншот поста

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Він народився 8 липня 1944 року в Одесі. У 1966 році закінчив Одеське театрально-художнє училище, був прийнятий у трупу Одеського російського драматичного театру імені Іванова. Серед театральних робіт – Паріс в "Ромео і Джульєтті", Альберт в "З вечора до полудня" Розова, Карандашев в "Безприданниці", "Ревізор" Гоголя, "Захід" Бабеля.

Екранний дебют трапився в 1971 році, драма Одеської студії про офтальмологів "Синє небо". Далі – "хлопчиська звали капітаном", "Велике протистояння", "Хвилі Чорного моря", "Капітан Немо" Левіна, батько Королькова в "Пригодах Електроніка", "Сніг у липні", "У пошуках капітана Гранта", "Астенічний синдром" Кіри Муратової, "Ліквідація".

Нагадаємо, померла легендарна піаністка Людмила Лядова: чим відзначилася за 95 років життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер зірка "Вулиці розбитих ліхтарів" Олександр Жданов.

Також портал Знай.uа писав, що зірка американського футболу Вінсент Джексон знайдений мертвим в одному з готелів Флориди. Поліція приступила до розслідування смерті 38-річного спортсмена.