Стало відомо про те, що Tesla показала випробування своєї нової вантажівки. Ролик вже опублікований в мережі.

Таким чином повідомляється, що автокомпанія Tesla показала випробування електричної вантажівки Tesla Semi Truck на автотреку.

Компанія поділилася новим роликом на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter.

Він був презентований ще чотири роки тому, в 2017, але в русі його можна побачити тільки зараз.

За словами Ілона Маска він здатний проїхати без додаткової зарядки приблизно тисячу кілометрів, і це поки що є найкращим результатом у світовому автопромі.

Максимальне завантаження транспортного засобу становить 36 тонн. Заряджається Нова вантажівка від Tesla за півгодини на 645,6 км, а за п'ять секунд її можливо розігнати до 96 кілометрів.

Ілон Маск запевнив майбутніх покупців, що без поломок на ньому можна проїхати 1 609 344 кілометри. Його вартість становитиме 150 тисяч доларів для звичайної версії, і 180 тисяч доларів для поліпшеної.

Нагадаємо, "Привіт, малюк Ікс! Це твій тато", - Ілон Макс показав вперше відео з новонародженим сином. Засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск дуже мило поспілкувався зі своїм новонародженим сином, якому він разом з дружиною дав дивовижне ім'я.

Як повідомляв "Знай.ua", Мей Маск розповіла про виховання Ілона: "Не привчені до розкоші-значить вміють виживати". Мама Маска-Мей, навіть випустила цілу книгу, в якій розповіла про його дитинство і виховання своїх трьох дітей.

"Знай.ua" писав, мама Ілона Маска сама поєднувала роботу дієтолога, моделі з вихованням трьох дітей: "краще, ніж бути в жахливому шлюбі"