Російська співачка українсько-єврейського походження Лоліта Мілявська розповіла про свій новий проект. Артистка буде розбиратися в науці.

Лоліта розповіла, що візьме участь у новій програмі про ДНК. При цьому сама артистка зізналася, що не дуже розбирається в науці, але за кадром будуть справжні вчені, які все розкажуть.

Лоліта навіть здала зразок власної слини на аналіз ДНК і розповість в ефірі, що генетики знайшли в її клітинах і який "спадок" вона залишить.

"Ви думаєте, це так легко? Ні, ви думаєте це так легко? Наплювати половину ось цієї баночки для аналізів. Так, для аналізу ДНК потрібно плюнути в банку. Все начебто природно. А далі ти цю баночку передаєш генетикам. А генетики місяць або більше починають вивчати вміст баночки. І кажуть, що ж тобі залишили батьки у спадок. Який ти щасливий чи бідний. І що ти передаси дітям, ну крім квартири, машини, боргів, іпотеки. Виявляється, все можна дізнатися по слині. Навіть те, що ти хотів приховати. Приховати від шанувальників, приховати від самих себе. Це наука, це крута наука! Ой, не хочу нічого знати", - каже Лоліта у відео.

У поясненні до відео Лоліта розповіла, що в студії розкажуть про її генетику і шанувальники дізнаються про неї багато нового.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Це мій новий експеримент✌️Мені нудно робити одне і те ж). Микола Картозія @kartozz, керівник каналу" П'ятниця", запропонував спробувати зняти програму про ДНК, і я вирішила, що про це нічого толком не знаю, не відрізняю гормон від гена). Але, я не генетик, ці вчені за кадром ☺ ️ дуже на побутовому рівні, щоб всім було зрозуміло, ми в студії читаємо наші генетичні паспорти. Багато цікавого... Від чогось⠀можна себе "застрахувати", якщо ти попереджений ☝️Це стосується і здоров'я☝️Дізнатися про наявність навичок, що дозволяють розвиватися або залишатися приматом). Словом, генетиком я точно не буду, занадто складна робота і тільки для дуже розумних✌️", - пише Лоліта.

Раніше ми повідомляли, п'ять разів розлучена Лоліта оголосила про нове "весілля".

Як повідомляв "Знай.uа", Мілявська похвалилася букетом від коханої жінки.

Також "Знай.uа" писав, що літня Лоліта спробувала омолодитися глибоким декольте і рожевими пір'ям.