В Одесі у віці 75 років помер відомий радянський і український актор театру і кіно Олександр Казиміров. Насамперед глядачам він запам'ятався ролями у фільмах для молоді (серед яких "Капітан Немо" та "Пригоди Електроніка") та телесеріалі "Ліквідація".

Про смерть артиста заявив його колега Юрій Ющенко у публікації на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

Варто зазначити, що хоча Казиміров помер ще 13 березня, широка громадськість дізналася про це лише зараз.

"Позавчора, 13 березня пішов з життя Олександр Казиміров. У минулому актор Одеського російського драматичного театру, актор кіно, чоловік Наталії Дубровської.

Світла пам'ять…" — йде мова у дописі Ющенка.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Причина смерті актора наразі не розголошується.

Олександр Казиміров народився в Одесі 8 липня 1944 року. У рідному місті він завершив навчання в Одеському театрально-художньому училищі, а після того був прийнятий в трупу Одеського російського драматичного театру імені А. Іванова, де й пропрацював фактично все життя.

Дебют Казиміров у кіно стався у 1971 році. Глядачі пам'ятають його за ролями в таких фільмах як "Капітан Немо", "Пригоди Електроніка", "Час для роздумів", "У пошуках капітана Гранта", "Одного разу в Одесі, або Як виїхати з СРСР", "Сонька Золота ручка", "Одеса-мама", "Ліквідація" та інших.

Нагадаємо, у США помер винахідник розмальовок за номерами

Також Знай.ua писав, пішов з життя зірка серіалу "Династія" Джеффрі Скотті