Думаєте, бути ведучим проекту" Орел&Решка " легко? Ніяк ні. Їх робота складається не тільки з суцільних подорожей і яскравих вражень. У ній-маса небезпек

Наприклад, один з провідних зоряного сезону " Орел&Решка. 10 років" Коля Серга, який до цього вже вів кілька сезонів проекту, одного разу ледь не загинув на зйомках! Генеральний продюсер "Орла&Решки" Олена Синельникова розповіла, що по дорозі в аеропорт на Сейшелах в 2014 році вони потрапили в серйозну аварію:

"На Сейшельських островах знімальна група спізнювалася на літак, ми так поспішали, що перекинулися на машині в яр. І слава Богу, що всі були пристебнуті – відбулися синцями від ременів безпеки. А машина, в якій був Коля Серга, - некруто. До речі, на літак встигли!"

Коля Серьга, ведучий тревел-шоу "Орел і Решка" (Instagram)
Коля Серьга, ведучий тревел-шоу "Орел і Решка" (Instagram)

Виявилося, що подібні НП - не рідкість на зйомках " Орла&Решки»:

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Коли знімали випуск в Новій Зеландії, перекинулася машина знімальної групи. Ведучою тоді була Леся Нікітюк – - згадує Олена Синельникова. - Ще колись лопнуло шасі літака африканських авіаліній при посадці. Це було в сезоні" на краю світу"з Колею Сергою".

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

І якщо Коля виявився везунчиком і обійшовся без неприємних наслідків, то Андрію Беднякову і Лесі Нікітюк так не пощастило:

"Андрій впав під час зйомки сюжету про Гірськолижний курорт в Дубаї. Наступною країною була Індія, а так як біль в ребрах не проходила, йому довелося йти в лікарню в Індії. Зробили знімок, виявилося-тріщина. Так він з болем і знімався. Леся Нікітюк забігла в океан на Мадагаскарі і наступила на морського їжака. Хто не знає, це дуже боляче і небезпечно, так як голку їжака витягнути дуже складно, вона ламається, а місце проколу запалюється... біль пекельна! Наш продюсер прямо на місці розрізав шкіру складаним ножем, дістав голку, перев'язав ногу, і все обійшлося".

Раніше ми повідомляли, ведуча "Орла і Решки" опустилася в печеру на найбільшому болоті на Землі.

Як повідомляв "Знай.uа", ведучий "Орла і Решки" Гудков заглядав під спідниці пенсіонеркам.

Також "Знай.uа" писав, що зірка "Орла і Решки" знайшов відлюдників, що живуть в пустелі.